Bos automaterialen

ga naar webshop

Over Bos Automaterialen

Bos Automaterialen is reeds 3 generaties een begrip in Rotterdam en omgeving! Vanuit ons bedrijf aan de Veilingweg bedienen wij particulier en zakelijke klanten.

Wij staan voor een no-nonsense aanpak waarbij waarden als service en betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zijn zeer hulpvaardig bij het vinden van oplossingen.

U kunt bij ons terecht voor al uw auto-onderdelen en gereedschappen. Bovendien vindt u bij ons ook nog een grote voorraad N.O.S. (New Old Stock)

U bent welkom aan onze afhaalbalie, maar u kunt indien gewenst ook gebruik maken van onze bezorgservice!

Afvlakken Cilinderkoppen

Onze automaterialenzaak is tevens uitgerust met een draaibank voor remtrommels en remschijven. Daarnaast beschikken we over een vlakbank voor het afvlakken van cilinderkoppen. Een cilinderkop kan afgevlakt worden wanneer deze vervormt is of krom trekt. Deze problemen worden veroorzaakt door hoge drukken en materiaalspanningen. Gevolg is dat er een hoger olieverbruik is en een lager rendement uit de motor. Onze medewerkers staan garant voor een vakkundige uitvoering en geven u graag een passend advies.
Afvlakken cilinderkoppen 1

Afvlakken cilinderkoppen 1


Onderdelen


Onze merken


RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign